Nieuwbouw & Renovaties

Nieuwbouw

Wij worden al jarenlang ingeschakeld voor nieuwbouw door grote en kleine aannemers, woningcorporaties en particulieren. Wij kunnen de pannen leggen voor elk type woning. Van villa tot rijwoning en van moderne bungalow tot traditionele boerderij. Wij bedekken elk type woning met alle soorten keramische en betonnen dakpannen.

Wij verzorgen de complete afwerking. In overleg met de opdrachtgever bestaat ons werk uit het aanbrengen van het dakbeschot, tengels, panlatten, isolatiemateriaal en dakpannen.

Renovaties
Bij een renovatie verdient het dak speciale aandacht. Hierbij moet er gelet worden op stijl en uitstraling, maar ook qua bouwkundige staat en isolatie. Als professioneel pannendekkersbedrijf helpen wij u op alle fronten.

Elke renovatie is anders. Soms moet het volledige dak vervangen en de andere keer volstaan alleen nieuwe panlatten en dakpannen. Dit is echt maatwerk. De wijze van verankering van de dakpannen hangt af van de bouwstijl en het windgebied. Wij van Pannendekkersbedrijf Nijmeijer garanderen altijd een optimale bevestiging, wij bezitten niet voor niets meerdere kwaliteitscertificaten.

 

 

 

 

Dakpannen

Dakkapellen

Scharnierkappen